Fotokurs

Har du lyst til å lære deg å ta proffe bilder?

Du har sikkert opplevd at du har en idé om hvordan du ønsker at et bilde skal se ut, men så blir det helt annerledes på skjermen. Irriterende, ikke sant? 

Det er rett og slett fordi du mangler kunnskap og øvelse, og begge deler får du i dette nettkurset som går over seks uker.
Kanskje er du allerede en habil fotograf med en lekker Instagramkonto? Eller kanskje er du ganske fersk, men ønsker å lære deg mer om fotografiets magiske verden?

Er du en frilanser som leverer artikler til magasiner og aviser? I så fall vil du stå mye sterkere (og tjene mer!) hvis du kan levere «full pakke» – både tekst og foto samlet. Noe å tenke på!

Teknikkangst, aldri mer!

Vibeke Montero har utviklet dette fotokurset i samarbeid med Journalistskolen. Hun har kombinert journalistikk og foto helt siden hun fullførte sin treårige fotoutdannelse i England i 1998. 

I 20 år har hun levd av å levere reportasjepakker med tekst og bilder til landets største aviser og magasiner, som f.eks. VG, Aftenposten, Kamille, Vagabond, Hjemmet, Foreldre & Barn og Tara.
Vibeke har også jobbet som faglærer på fotolinjen ved Sogn Videregående skole, og har en pedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Akershus som sikrer at du kommer deg over teknikk-kneika helt smertefritt.

Dette vil du lære:

  • Hva slags kamera og utstyr du trenger
  • Hvordan du skal bruke det i praksis
  • Hvordan du planlegger og tenker som en proff fotograf
  • Hva slags komposisjon og lys som funker i ulike situasjoner
  • Hvordan du løser vanskelige lyssituasjoner
  • Hvordan du skaper de beste og mest salgbare bildene
  • Du lærer også å levere bilder til redaksjonen

Få hjelp og veiledning underveis
Du kan bruke fotokunnskapene du får i kurset på mange arenaer. På Instagram, på blogg og profesjonelt. Kanskje er du aktiv på sosiale medier, og ønsker å få brandet ditt til å skinne visuelt!

Medlemskap i lukket Facebook-gruppe: Som deltaker får du også tilgang til en lukket Facebook-gruppe der deltakerne kan dele bilder, spørsmål og erfaringer med hverandre, og ikke minst, få hjelp og tilbakemeldinger fra kursleder live en gang i uken i ETT HELT ÅR.

PÅ TIDE Å KVESSE DE KREATIVE KREFTENE? Bli med da vel, dette blir gøy! Finn ut mer, og meld deg på her.

Dette sier tidligere kursdeltaker Guro Lindseth Nes om kurset: 

«Nå tar jeg bilder til tekstene mine selv! Det hadde jeg ikke trodd …»

Jeg er SÅ fornøyd med fotokurset til Vibeke Montero! Jeg hadde null erfaring med foto fra før, og kurset er behagelig og oversiktlig lagt opp. 

Vibeke er utrolig dyktig til å forklare, motivere og inspirere, slik at selv vi ferskinger henger med. At vi har ukentlige spørretimer er det aller beste med kurset. 

Gjennom et helt år sitter hun og hjelper oss LIVE med alt vi lurer på, til vi virkelig mestrer det nye verktøyet!