Gresk salat med finesse
Er du en av de 325.000 nordmennene som skal på pakkereise til Hellas i år? For å nyte vakker natur, deilige strender og ikke minst, den gode, greske maten. Da er det kanskje på tide å prøve en ny variant av den klassiske salaten?
På Casa Cook på Rhodos fikk vi servert en himmelsk sommersalat som var akkurat innholdsrik nok til at det ikke ble kjedelig. Og samtidig lett nok til at man følte seg vel i bikini etter måltidet.
Her kan du lese mer om designhotellet Casa Cook >>
Oppskrift: Sommersalat med geitost og vannmelon
Salatblader
Ruccola
Babyspinatblader
Ristede pinjekjerner
Myk geitost
Vannmelon i terninger
Balsamicoreduksjon
Olivenolje
Sitron
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Begynn med å legge alle salattypene i en bolle. Hell over litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper, og bland godt slik at bladene får dressing på seg. Legg så salatbladene som en seng på et serveringsfat og dander med vannmelonterninger, pinjekjerner, geitost og balsamicoreduksjon. Avslutt gjerne med babyspinat på toppen.
Jeg fikk min salat servert med et iskaldt glass hvitvin by the pool, og mer skal det ikke til før jeg føler meg skikkelig lykkelig. Nedenfor kan du se hvor lekkert det er på Casa Cook, som også har et hotell på Kos!